Fiets Begeleiding Skills

Begeleiding? Hoe?

  • dat hangt helemaal af van de activiteit
  • het is maatwerk
  • in ieder geval fietsen

Don’t limit your challenges. Challenge your limits.

Dit moet je ook ff weten

  • Prijs afhankelijk van activiteit
  • Huur MTB en helm mogelijk

Wat kunnen we voor je doen?

Fietstochten

We kunnen regelmatig een fietstochtje organiseren (gidsen) waar iedereen zich bij kan aansluiten. Heb je geen fietsmaatjes en wil je er niet alleen op uit of je kent de omgeving niet goed. Ga gewoon mee en maak nieuwe contacten.

Vaardigheid

Fietsvaardigheidstrainingen. Een E-bike, onervaren op de fiets? Krijg meer controle over je fiets of E-bike. Vanaf €35,- per training (2 à 3 uur).

Therapie

Fietsen onder therapeutische basis. Fysiek of geestelijk? Wij regelen ontspannende fietstochten in de buitenlucht. Samen met de vaste begeleider met ZeroSkills er op uit.

Schoolactiviteit

Sportdag op school? Dat kan ook in het bos. Ga met de klas het bos in en wissel andere sporten af met MTB’en. Wij zorgen voor de fietsen, helmen en de fietstocht. Vanaf €35,- p.u (ex BTW).

Sportactiviteit

Wil je een sportactiviteit voorzien van een MTB clinic of andere vormen van fietsen dan verzorgen wij die extra fietsactiviteit.
Neem contact op en leg je wensen aan ons voor.

Evenementen

Heb je een fietsevenement en zijn er instructeurs nodig, dan kunnen wij je helpen. Ook op andere vlakken (materialen of parcours) kunnen wij ondersteuning bieden.

Heb je nog vragen?

We kunnen het ons bijna niet voorstellen dat je nog vragen hebt 🙂
Nee, hoor. Vraag gerust!