Over ons

Goede begeleiding door sporters

Wie staat er eigenlijk voor de groep. Het is best wel belangrijk om te weten of je goed begeleid wordt. Wat zijn de ervaringen van de instructeurs, sporten ze zelf wel, zijn ze opgeleid?

De begeleiders hebben jarenlange ervaring in de wedstrijdsport. Met name is er ervaring op de mountainbike. Verder zijn de instructeurs opgeleid (NTFU) en hebben de technische kennis van fietsen in huis. Belangrijk is dat ze ook didactisch onderlegd zijn en een hoog verantwoordelijkheidsgevoel hebben om verantwoord de oefeningen te geven.

Don’t limit your challenges. Challenge your limits.

Voor sporters, door sporters

Wie zijn wij?

Eric Kuijt

Eric Kuijt

Functie:
Eigenaar – Instructeur

Verdiensten:

  • Meervoudig top 10 nationale en internationale MTB wedstrijden.
  • Meervoudig top 10 nationale en internationale MTB marathons.
  • 3e plaats overall Holland MTB Cup
  • 4e plaats WK 12h MTB 4-team
  • 5e plaats MTB Challenge Polen (7 daagse etappe wedstrijd)
  • Deelname aan verschillende nationale-, Europese- en wereldkampioenschappen.
  • Mede-oprichter en voormalig mede-manager van een MTB wedstrijdteam (2009 – 2015)

ZeroSkills is onderdeel van Eleven Zeros. Eric is eigenaar van Eleven Zeros en naast fietsbegeleiding importeur/distributeur voor fietsen, fietsonderdelen en route/pumptrack bouw. Naast ZeroSkills geeft Eric ook als freelancer MTB clinics voor andere organisaties.

Ondersteuning

Jimme en Jesse de Haan ondersteunen ons in het geven van de gevorderde en enduro clinics. Ook kunnen zij een gevorderde Bike Park clinic verzorgen voor ervaren Dirt Jump rijders die grenzen willen verleggen.

Voor grote groepen maken we gebruik van meerdere instructeurs. De extra instructeurs helpen met het beveiligen van de groep tijdens de verplaatsingen, het uitzetten van de oefeningen en geven aanwijzingen voor het verbeteren van de techniek.

ZeroSkills wordt ondersteund met MTB’s van:

Heb je nog vragen?

We kunnen het ons bijna niet voorstellen dat je nog vragen hebt 🙂
Nee, hoor. Vraag gerust!